Pożegnajmy uroczyście mijający rok, wstępując w Nowy tanecznym krokiem w rytm przebojów w wykonaniu zespołu Mega Band.
W sylwestrowym rejsie z Przystanią pożeglujemy na spotkanie kulinarnych odkryć z całego świata. Spotkamy się z najlepszymi daniami w wykonaniu Szefa Kuchni Przystań Restauracji. Wsród nich znajdziemy:
SYLWESTER 2024/25
Monoporcje
Tartinka francuska z musem foie grass i wiśniami w galaretce
Ptyś z musem koperkowym i wędzonymi małżami
Pieczony rostbef z tapenadą oliwkową i suszonymi pomidorami
Łosoś teriyaki z sałatką mango i prażonymi orzeszkami ziemnymi
Grillowana krewetka Tiger z chorizo i salsą ogórkową
Tuńczyk tataki z sezamem i awokado
Kozi ser w chrupiącym bekonie i orzechach
Bufet zimnych przekąsek
Wybór włoskich wędlin z oliwkami, karczochami i mini papryczkami, kaparami
Rolada z wędzonego łososia z rukolą i musem parmezanowym
Rolada z kaczki z pieczonym jabłkiem
Pasztet z dzika z suszonymi borowikami i majonezem jałowcowym
Polędwica wieprzowa a’la Welington
Gravlax z łososia z dipem cytrynowym
Kurczak rolowany z paskami cielęcymi i chorizo
Marynowany boczniak z buraczkami
„Kanapka” z sandacza i owoców morza
Wegetariański pasztet z warzyw
Sałata z kaczką Rillette i czerwoną pomarańczą
Sałata z wędzonym jesiotrem i marynowana dynią
Sałata z gorgonzolą, ananasem, granatem i malinowym winegretem
Sałata caprese z listkami świeżego szpinaku
Bufet japoński (serwowany o godz. 22.00)
Sushi
Spring Rolls
Sałatka Goma Wakame
Wine Room
Kompozycje serów z dodatkami – owoce, orzech itp.
Zupa serwowana o godz. 1.00
Australijska zupa na mleczku kokosowym z paskami indyka i warzywami julienne
Bufet gorący
Mozzarella w piersi kurczaka z pieczonymi ziemniakami
„Rolsy” z polędwiczki wieprzowej i bekonu
Policzki wieprzowe duszone w czerwonym winie
Pierogi z sandaczem w sosie winnym
Fileciki labraksa z grillowanymi warzywami
Czarny ryż z grillowanymi kalmarami i mini ośmiorniczkami
Zielone warzywa z masłem migdałowym
Kluseczki ziemniaczane z okrasą
Pieczone łupinki ziemniaków
Bufet deserowy
Sernik „jak dawniej”
Wybór tart z owocami
Jagodowe ptysie
Brownie
Wybór deserów wegańskich i bezglutenowych
Pana cotta czekoladowa
Desery bezowe
Faworki
Kompozycje świeżych owoców
Cocktail Bar wraz z napojami zimnymi, gorącymi oraz alkoholowymi przez całą noc z pewnością zaprocentuje doskonałym nastrojem.
O doskonały nastrój wyśmienitej zabawy zadba zespół Mega Band
Taneczny parkiet zawiruje w rytm przebojów świetnego DJ-a.
Przystań na Sylwestra w wysmakowanym klimacie doskonałej zabawy.
Szczegóły oraz rezerwacje:
Zenon 601 616 787
Łukasz 609 883 401
Powitanie Gości rozpoczynamy o godz. 19.30
Cena 499 zł / os