Pożegnajmy uroczyście mijający rok, wstępując w Nowy tanecznym krokiem w rytm przebojów w wykonaniu zespołu Mega Band.

W sylwestrowym rejsie z Przystanią pożeglujemy na spotkanie kulinarnych odkryć z całego świata. Spotkamy się z najlepszymi daniami w wykonaniu Szefa Kuchni Przystań Restauracji. Wsród nich znajdziemy:

SYLWESTER 2024/25

 

Monoporcje

Tartinka francuska z musem foie grass i wiśniami w galaretce

Ptyś z musem koperkowym i wędzonymi małżami

Pieczony rostbef z tapenadą oliwkową i suszonymi pomidorami

Łosoś teriyaki z sałatką mango i prażonymi orzeszkami ziemnymi

Grillowana krewetka Tiger z chorizo i salsą ogórkową

Tuńczyk tataki z sezamem i awokado

Kozi ser w chrupiącym bekonie i orzechach

 

Bufet zimnych przekąsek

Wybór włoskich wędlin z oliwkami, karczochami i mini papryczkami, kaparami

Rolada z wędzonego łososia z rukolą i musem parmezanowym

Rolada z kaczki z pieczonym jabłkiem

Pasztet z dzika z suszonymi borowikami i majonezem jałowcowym

Polędwica wieprzowa a’la Welington

Gravlax z łososia z dipem cytrynowym

Kurczak rolowany z paskami cielęcymi i chorizo

Marynowany boczniak z buraczkami

„Kanapka” z sandacza i owoców morza

Wegetariański pasztet z warzyw

Sałata z kaczką Rillette i czerwoną pomarańczą

Sałata z wędzonym jesiotrem i marynowana dynią

Sałata z gorgonzolą, ananasem, granatem i malinowym winegretem

Sałata caprese z listkami świeżego szpinaku

 

Bufet japoński (serwowany o godz. 22.00)

Sushi

Spring Rolls

Sałatka Goma Wakame

 

Wine Room

Kompozycje serów z dodatkami – owoce, orzech itp.

 

Zupa serwowana o godz. 1.00

Australijska zupa na mleczku kokosowym z paskami indyka i warzywami julienne

 

Bufet gorący

Mozzarella w piersi kurczaka z pieczonymi ziemniakami

„Rolsy” z polędwiczki wieprzowej i bekonu

Policzki wieprzowe duszone w czerwonym winie

Pierogi z sandaczem w sosie winnym

Fileciki labraksa z grillowanymi warzywami

Czarny ryż z grillowanymi kalmarami i mini ośmiorniczkami

Zielone warzywa z masłem migdałowym

Kluseczki ziemniaczane z okrasą

Pieczone łupinki ziemniaków

 

Bufet deserowy

Sernik „jak dawniej”

Wybór tart z owocami

Jagodowe ptysie

Brownie

Wybór deserów wegańskich i bezglutenowych

Pana cotta czekoladowa

Desery bezowe

Faworki

Kompozycje świeżych owoców

 

Cocktail Bar wraz z napojami zimnymi, gorącymi oraz alkoholowymi przez całą noc z pewnością zaprocentuje doskonałym nastrojem.

O doskonały nastrój wyśmienitej zabawy zadba zespół Mega Band

Taneczny parkiet zawiruje w rytm przebojów świetnego DJ-a.

Przystań na Sylwestra w wysmakowanym klimacie doskonałej zabawy.

Szczegóły oraz rezerwacje:
Zenon 601 616 787

Łukasz 609 883 401

Powitanie Gości rozpoczynamy o godz. 19.30

Cena 499 zł / os